Welkom bij Bruiloftsverhalen. Lees hier meer over Monique, de dame die jullie verhaal vastlegt.

Monique Stoel

Bruiloftsverhalen

Wat leuk dat ik je tref op mijn website! Ik ben Monique, 25 jaar en ik woon in Amsterdam. Bruiloften is een van de mooiste (of misschien zelfs wel dé mooiste) dagen in je leven. En ik vind het supertof om dit vast te leggen. Fotografie is voor mij een manier om momenten vast te leggen om deze nooit meer te vergeten. Ik ben begonnen als portret fotograaf en vond dit zo leuk dat ik daarnaast ook door wou groeien naar het fotograferen van bruiloften.

”Jouw bruiloft is een verhaal”

Dit heb je vast al wel een aantal keer voorbij zien komen. Ik vind namelijk dat jouw bruiloft een verhaal is wat opgeschreven moet worden. En dat doe ik doormiddel van het maken van foto’s op deze dag. Elke bruiloft is voor mij bijzonder en ik zal ook zeker de bijzondere momentjes vast gaan leggen. Zodat jij deze altijd bij je kan dragen en erop terug kan kijken.

Mijn stijl zou ik omschrijven als warm, een beetje moody, waarin de liefde en emotie centraal staan. Ik wil jou vastleggen zoals je bent, puur en mooi. Ik kom graag in gesprek met je om te kijken of ik jouw trouwdag vast kan leggen!

Missie

Jouw prachtige bruiloft vastleggen op een manier dat wanneer je terug kijkt naar je foto's, je een compleet verhaal ziet.

Visie

Het vastleggen van details, emoties, mooie momenten, persoonlijkheden en heel veel liefde!

Kernwaarden

Warme beelden met een moody stijl. Emoties, liefde en persoonlijkheden staan centraal in mijn beelden.
bruiloftsreportage bruidegom

“ Wat een gave foto’s van ons zeg, dank je wel! Zo tof! En wat een heerlijke foto’s van mijn mooie man alleen!! Die waarderen we heel erg.“